Hülya Çuvak Hülya Çuvak Mali İşler Danışmanı ve Kurumsal Risk Yöneticisi

İktisat Fakültesi Maliye Bölümü mezunu Hülya Çuvak, 2002 yılında iş hayatına adım atıp 2004’te ise Serbest Muhasebeci Mali Müşavir (SMMM) Ruhsatı’nı alarak alanında uzmanlaşmıştır.

2009 yılında İnci Holding Ailesi’ne katılan Hülya, birçok kurumsal şirketin Mali İşler departmanlarında vergi, maliyet, özlük işleri, finans, bütçe, raporlama ve risk yönetimi gibi farklı alanlarda uzmanlaşma fırsatı yakalayarak çok yönlü bir ilerleme kaydetmiştir.  

Şirketlerin ödeyecekleri vergide hesap verilebilirliği kanunlarla desteklenmiş, iyi niyet karinesinden kopmamış, yaşayan ve anlatılabilir bir iş sürecine önem veren Hülya Çuvak, verginin doğru zamanda ve yollarla yapılmasından kaynaklı avantajları araştırıp, şirkete maddi fayda sağlayan ya da ileride doğacak cezai yaptırımlardan koruyan yolları ekibiyle araştırıp çalışmaya önem vermektedir.

İnovasyona açık, ön yargısız, sürekli öğrenmeyi seven Hülya, sürekli değişim ve gelişime kıymet vermektedir. Ayrıca pilates, doğa yürüyüşü ve bisikleti disiplinli bir şekilde hayatında tutmaya çalışır.

Yazara ait diğer yazılar