Şerife İnci Eren Şerife İnci Eren
22 Ağustos 2023 Toplumsal Mesajımızın Tarihi
22 Ağustos 2023 - Sosyal İnci'ler
Toplumsal Mesajımızın Tarihi
#popüler #paylasarakparla #bilgiyleparla #keyifleparla
Toplumsal Mesajımızın Tarihi

Toplumsal Mesajımızın tarihi eskilere gidiyor. Ta 89'lara...

Yurt dışında bir kurumu ziyaret ettiğimizde bize verdikleri not kağıtlarının üzerinde bir cümle vardı: "If it’s to be, it’s up to me."

Eğer bir şey olacaksa, gayret etmek benim sorumluluğum, anlamına geliyordu. Bu cümle o günden itibaren benim kendi şiarım da olmuştu.

1999'lara gelindiğinde 2000'in yolu gözlenmeye başlanmış ve "ne yenilikler getirecek? ne heyecanlar yaşayacağız?" konusu herkesin gündeminde olan bir konuydu. İşte o günlerde, ben de bizim kurumumuz için bütün bir yıl kullanılacak bir cümle edinmenin ve bunu her sene yinelemenin çok hoş olacağını düşündüm. Çalışanlarımıza, içinde yaşadığımız topluma ve bütüne katkı sağlayacak, onları motive edecek bir cümle olsun istedik. Bütün bir yıl bunu kullanıp her yıl bunu yenileyebilirdik.

Bu yarışmayı ilk kez yeni yıla merhaba gecemizde, 2000 yılına girerken yapmıştık. Yaklaşık 200 civarında müracaat olmuştu. O günkü bütün şirketlerimizin çalışanları tarafından, sizlerin oylarıyla seçilen ilk toplumsal mesajımız "Geçmişe gurur, geleceğe güvenle bakıyoruz" oldu. Bu mesaj, İnci Lojistik şirketimizden Emrah Gezgin’in önerisiydi.

O günden bu yana hep birlikte seçtiğimiz toplumsal mesajımızı, bu yıl da holding ve grup şirketlerimizin sürdürülebilirlik ilkeleriyle örtüşen “sorumlu üretim ve sorumlu tüketim” başlığıyla seçeceğiz. Tüm aşamaların ardından İnci Holding Yönetim Kurulu tarafından seçilecek yeni toplumsal mesajımızın şimdiden hepimize hayırlı olmasını diliyor, birİNCİ olacak arkadaşımızı da şimdiden tebrik ediyorum. 

584 Görüntülenme
2
0
6 + 38 =