Konuk Yazar Konuk Yazar
08 Mayıs 2017 Koşamayanlar için Koştuk
08 Mayıs 2017 - Sosyal İnci'ler
Koşamayanlar için Koştuk
#sosyalsorumluluk
Koşamayanlar için Koştuk

Wings for Life World Run, hem koşucuların hem de tekerlekli sandalye kullanan katılımcıların yan yana start aldığı global ölçekli bir koşu etkinliğidir. 2014'ten bu yana dünyada 30'u aşkın noktada düzenlenen etkinliği eşsiz kılan asıl özelliği ise bir bitiş çizgisinin olmaması. Yarış başladıktan 30 dakika sonra yola çıkan bir Yakalama Aracı koşucuların peşine düşüyor ve ona yakalananlar için koşu sona eriyor.

Wings for Life World Run, 2017'de dördüncü kez koşuldu ve koşunun Türkiye'deki resmi adresi bir kez daha İzmir oldu. Geçtiğimiz sene olduğu gibi bu sene de yoğun ilgiden dolayı kayıtlar haftadan öncesinden kapandı.

Bizler de İnci Holding ve grup şirketlerindeki çalışanlar olarak bu yıl #wingsforlifeworldrun koşusunda "Eğitime Destek, Geleceğe Hizmet" mesajlı tshirtlerimiz ile yerimizi aldık  23 takım üyemiz toplamda 142 km. yol katederek, dünya çapındaki 3.303 takım arasında 723. oldu :) İzmir'in sıcak havasına rağmen oldukça keyifli dakikalar yaşadık.

 

Wings for Life Vakfı Hakkında

Wings for Life Vakfı, omurilik zedelenmelerinin tedavisi yolunda yapılan araştırmalara kaynak sağlamayı amaçlayan, kar amacı gütmeyen bir kuruluştur. Wings for Life World Run’dan elde edilen gelirin yüzde 100’ü ve koşucuların yaptığı bağışlar doğrudan Wings For Life Vakfı’na aktarılmakta ve omurilik araştırmalarında kullanılmaktadır.

Metin Günvar, İnci Holding Dijital İletişim Uzmanı

767 Görüntülenme
0
0
78 + 74 =