Neşe Gök Neşe Gök
15 Ağustos 2016 Neşe Gök: Hoşgeldiniz
15 Ağustos 2016 - İnci'li Uzmanlar
Neşe Gök: Hoşgeldiniz
#popüler #röportajlar #uzmangörüşü #gezi #kitap #sosyalaktiviteler #hobiler #sosyalsorumluluk #podcastler #teknoloji #liderlik #gelişim #sürdürülebilirlik #trendler
Neşe Gök: Hoşgeldiniz

Değerli İNCİBLOG okuyucu ve yazarları,

Artık iletişim kanallarının neredeyse tamamen farklılaştığı, değişimin yaşandığı bir döneme tanıklık ediyoruz.

Farklı iletişim kanallarının bizlere sunduğu fırsatları, öğrettiklerini, bireysel ve toplumsal düzeyde daha fazla katma değer yaratacak şekilde etkin kullanmanın gerekliliğine inanıyoruz.

Değişen teknoloji ve iletişim kanallarının özel hayatımıza olan etkileri, iş dünyasına da büyük oranda yansıdı. İnci Holding ailesi olarak yeniliklere açık ve farklı görüşlere duyarlıyız. Paylaşım çağındayız. Yeni iletişim kanallarını kullanarak bireysel birikimlerimizi, sosyal ve kurumsal değerlere dönüştürebilmek çok daha mümkün, çok daha kolay!

Artık diyalog zamanı, monolog değil…

Bilgi, deneyim ve düşüncelerimizi İNCİBLOG kanalıyla sizlerle paylaşma ve katkılarınızı alarak bilgilerimizi biriktirme, zenginleştirme arzusundayız.  İNCİBLOG’un, güncel kalmak, farkındalık düzeyimizi arttırmak ve kurum içi iletişimimizi güçlendirmek için güzel bir fırsat olduğuna inanıyorum.

İnci Holding’te her bireyin kuruma paralel olarak, kendine özgü bir bakış açısı ve bir dünyası var.

Bireysel ve toplumsal gelişime, başarı ve tatmine ulaşabilmemiz için yaşadıklarımızdan beslenebilmeli ve kazanımlarımızı yaptığımız işlere yansıtabilmeliyiz.

Bu nedenle İNCİBLOG’un, yazar ve okuyucularını, irdelemeye ve sağlıklı bir paylaşım ortamı yaratmaya yönlendireceğine inanıyoruz.

Biz, değişim ve özgün fikirlerden ilham alarak büyüyen, gelişen bir aileyiz. Fikirlerden korkmuyoruz. Özgür düşünceyi ve ifadeyi destekliyoruz, değer veriyoruz.

Artık zaman, dâhil olma ve birçok farklı paydaşla ortak hareket ederek, birlikte gelişim gösterme zamanıdır. Bu nedenle sizleri, İNCİBLOG’a ortak akıl üretmek için katılmaya, katkıda bulunmaya ve geliştirmeye davet ediyorum.

İçerik açısından zengin ve kaliteli bir kaynağı, en iyiyi, hep birlikte oluşturacağımıza yürekten inanıyorum.

Katkılarınız hep ileriye doğru yürüme azminde olan bizlere ışık tutacak, yolumuzu daha da aydınlık kılacaktır.

 

Neşe Gök

İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı

25773 Görüntülenme
4
0
87 + 37 =