Konuk Yazar Konuk Yazar
10 Nisan 2017 İnci Holding Işıklarını Söndürdü
10 Nisan 2017 - Sosyal İnci'ler
İnci Holding Işıklarını Söndürdü
#sosyalaktiviteler #sosyalsorumluluk #sürdürülebilirlik
İnci Holding Işıklarını Söndürdü

Her yıl olduğu gibi bu yıl da İnci Holding ve grup şirketlerinden Maxion İnci, Maxion Jantaş, İnci Akademi, İnci Vakıf ve ISM Minibar, Doğal Hayatı Koruma Vakfı’nın (WWF) Dünya Saati kampanyası kapsamında 25 Mart Cumartesi günü 20.30-21.30 saatleri arasında sürdürülebilir bir dünya için ışıklarını kararttı.

Geçtiğimiz yıl Boğaziçi Köprüsü, Ayasofya Müzesi ve İzmir Saat Kulesi gibi anıtsal yapılar dışında 44 valilik, belediye ve 400’den fazla kurumun katıldığı kampanyaya gösterilen ilgi her yıl artıyor. 178 ülkede milyonlarca kişinin katılımıyla rekora imza atan kampanyaya, İnci Holding geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da kurumsal olarak, ve grup şirketleri Maxion İnci, Maxion Jantaş ve ISM Minibar’ın yanı sıra Cevdet İnci Eğitim Vakfı ve iş dünyasına yeni yüzler yetiştirmeyi amaçlayan sertifika programlarıyla adından söz ettiren İnci Akademi ile katıldı. Çevreci uygulamaları yönetim misyonu olarak benimseyen ve çevreye olan duyarlılığını çeşitli projeleriyle somut biçimde ortaya koyan İnci Holding, grup şirketleri ile bu yıl da sürdürülebilir bir dünya için 1 saat ışıklarını kararttı.

Çevre sorunlarına ve iklim değişikliğine dikkat çekmek, dünyanın sağlıklı geleceği için değişim yolları aramak amacıyla başlatılan Dünya Saati uygulaması, küresel ölçekte en büyük çevre hareketlerinden biri olarak kabul ediliyor.

Ezgi Kesimli, Maxion Wheels Türkiye Operasyonları Kurumsal İletişim Yöneticisi

1316 Görüntülenme
0
0
51 + 30 =