Ece Doğru Tuyan Ece Doğru Tuyan
18 Kasım 2016 Eğitime Destek için Koştuk
18 Kasım 2016 - Sosyal İnci'ler
Eğitime Destek için Koştuk
#sosyalaktiviteler #sosyalsorumluluk
Eğitime Destek için Koştuk

Bu yıl 38’incisi düzenlenen ve 15 Temmuz şehitlerine adanan İstanbul Maratonu’na İnci Holding çalışanları eğitim için katıldı. Şimdiye kadar 3500 den fazla  öğrenciyeye burs veren Cevdet İnci Eğitim Vakfı (İNCİ VAKFI), ‘Eğitime Destek, Geleceğe Hizmet’ sloganını maratona taşıdı. Maratonda, 100 bini aşkın sporseverle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinden bir kıtadan diğerine geçen İnci Holding çalışanları İNCİ VAKFI yararına koştu.

Cevdet İnci Eğitim Vakfı, toplumda yaşam boyu eğitim felsefesiyle ve Türkiye’nin çağdaş eğitim düzeyine ulaşmasına yardımcı olmak amacıyla 1985 yılında kuruldu. Vakıf; yurt, okul, eğitim tesisleri yaptırıyor, okullara eğitim araçları sağlıyor, iş dünyasının ihtiyaç duyduğu eğitimleri organize ediyor. Bunun yanısıra, Gezici Kütüphane’si ile imkanı kısıtlı okullarda hizmet veriyor, anne-baba seminerleriyle pek çok kişinin hayatına dokunuyor ve maddi olanaktan yoksun, başarılı öğrencilere eğitim bursu sağlıyor. Barış İçin Müzik İnci Vakfı Orkestrası ile ihtiyaçlı bölgelerdeki çocukları, müzikle sosyal hayata kazandırmayı amaçlıyor.

31 yıldır faaliyette olan vakıf, eğitimi ve gelişimi iş dünyasının en önemli destekçilerinden biri olarak görüyor ve her fırsatta sürdürülebilir başarı için eğitime yatırımın gerekli olduğunu vurguluyor.

Ece Doğru Tuyan, İnci Holding Kurumsal İletişim Uzmanı

maraton1 maraton2 maraton3 maraton4

 

812 Görüntülenme
2
0
33 + 84 =