Yasal Bilgiler

Yasal Bilgiler

Bu blog İnci Holding’e ait olup İnci Holding tarafından işletilip bilgi amaçlı kullanımlar için size sunulmuştur. Bu siteye erişen ya da bu siteden faydalanan bütün kullanıcılar, bu kullanım şartlarını kabul etmiş sayılacaktır. İnci Holding’e ait iletişim bilgileri ile sair firma bilgilerine işbu web sitesinin “iletişim” başlıklı bölümünden ulaşabilirsiniz.

Telif Hakkı

Blogdaki bütün içeriğin sahibi İnci Holding’dir. Sitedeki bütün fikir hakları (telif hakları ve komşu haklar dahil) İnci Holding ve/veya içinde çeşitli İnci Holding kuruluşlarının da bulunduğu içerik ortaklarına aittir ve ait olmaya devam edecektir. Site içeriği Kullanım şartlarında belirtilen sınırlar dışında kullanılamaz.

Aksi belirtilmediği takdirde bu site sizin kişisel ve ticari olmayan kullanımınız için tasarlanmıştır. Sitenin sağladığı bilgi, yazılım, ürün ya da hizmetlerin hiçbiri sizin tarafınızdan değiştirilemez, kopyalanamaz, aktarılamaz, teşhir edilemez, ifa edilemez, çoğaltılamaz, yayınlamaz, lisans verilemez, bunlardan başka işler türetilemez, devredilemez ya da satılamaz. Sitede bulunan malzemelerin bir kısmını, kendi ticari olmayan kullanımınız için, herhangi bir telif hakkı, ticari marka ya da patenti değiştirmemek ve silmemek koşuluyla görüntüleyebilir, elektronik olarak kopyalayabilir, indirebilir ve yazılı materyalleri yazdırabilirsiniz. Bu sitedeki malzemelerin herhangi bir şekilde İnci Holding’in yazılı izni olmaksızın değiştirilmesi, çoğaltılması, dağıtılması, yayınlanması, teşhir edilmesi, aktarılması ve benzeri faaliyetlerde bulunulması yasaktır.

İndirdiğiniz yazılım, dosyalar, grafikler, veriler ve malzemeler, İnci Holding’e ya da İnci Holding’den lisans alanlara aittir. Bu malzemeleri indirmeniz halinde, bunlar sizden İnci Holding tarafından lisans koruması altında geri alınabilir. Malzemeleri yeniden dağıtamayacağınız ya da satamayacağınız gibi tasarımıyla oynayamaz ya da başka bir forma sokamazsınız.

Sitenin Kullanımı ve Sorumluluk

İnci Holding sistem ve yazılımlarını bilgisayar virüslerine veya “Trojan” denilen programlara ve benzerlerine (virüsler) karşı korumaya çalışsa da kişi ve kurumların bu siteyi gezerken veya siteden bir materyal indirmesi sonucu ya da bu sitede linki verilmiş olan başkaca web siteleri sebebiyle oluşacak bilgisayar ve sistem zararlarından sorumlu değildir.

Sitenin kullanımı esnasında siteye yüklenen içerik ve malzemelerden kanuni olarak söz konusu içeriğin sahibi olan kullanıcılar sorumlu olup İnci Holding’in bu tür içerikler üzerinde herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Site’ye ticari bir içerik yüklenmesi yasaktır.

Siteyi kullanan ya da siteden faydalanan kişi, kurum ve kuruluşlar tarafından sitenin hacklenmesi, virüs, truva atı vb. metotlarla siteye gizlice girerek sistemleri bozan gayrı kanuni eylemlerde bulunulması, bu yolla site içeriğinin pornografik, etik olarak uygun olmayan, ırkçı, kışkırtıcı,, tehditkar, şiddeti teşvik eden, üçüncü şahısların isim, marka ve telif haklarına tecavüz eden ya da herhangi bir şekilde hukuka aykırılık teşkil eden bir içeriğin siteye yüklenmesi, dağıtılması, yayınlanması ya da siteye erişimin hukuk dışı metotlarla engellenmesi durumunda İnci Holding’in söz konusu içeriği kaldırma, bu tür eylemleri gerçekleştirenlerin üyeliklerini dondurma ya da iptal etme, siteye erişimi geçici olarak durdurma, kanuni yollara başvurma ve bu gibi eylemlerin faillerine tazminat talebi yöneltme hakları saklıdır.

Yukarıda sayılan eylemler neticesinde, herhangi bir şekilde diğer site kullanıcılarının ya da 3. kişi ve kuruluşların uğrayacağı zararlardan İnci Holding’in sorumluluğu bulunmamaktadır. Sitenin kullanımından kaynaklanan risk ve sorumluluk münhasıran kullanıcıya aittir.
Gizlilik Politikamıza uygun olarak, şahsen tespit edilebilir bilgiler hariç, İnci Holding’e bu site üzerinden göndermiş olduğunuz tüm fikirler, öneriler, yorumlar, grafikler ya da diğer bilgiler, bu anlaşma sonradan feshedilse de İnci Holding’in mülkiyetinde kalacaktır. İnci Holding ve yetkilileri, bize gönderdiğiniz bütün bilgileri tüm ticari ve ticari olmayan amaçları için, her ne nedenle olursa olsun herhangi bir ödeme yükümlülüğü olmadan kopyalama, ifşa etme, dağıtımını yapma, bünyesine katma ve kullanma özgürlüğüne sahiptir.

İnci Holding’e Ait İçerikler

Genel bilgilerden oluşur ve özel bir kişinin, kurumun ve üçüncü kişinin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik değildir. İnci Holding ile site kullanıcıları arasında bir anlaşma özelliği taşımaz. Ürünlerin veya hizmetlerin performansıyla ilgili garanti vermez. Güncel, geniş kapsamlı, tamamlanmış veya kesin olmak zorunda değildir. Profesyonel görüş veya herhangi bir tavsiye niteliğinde değildir.

Diğer Sitelerle Bağlantılar

Bu blog başka dünya çapında web sitelerine de ulaşmanızı sağlar. Bu sitelerden herhangi birini ziyaret ederseniz o sitenin gizlilik ve diğer politikalarını gözden geçirmelisiniz. İnci Holding bu siteleri kontrol etmez. Web sitenizin adres bölümündeki Web adresini (URL) hala İnci Holding sitesinde mi yoksa başka bir sitede mi olup olmadığınızı tespit etmek için kontrol edin. Diğer şirketlerin politika ve uygulamalarından sorumlu değiliz. Bu sitelere erişirken oluşabilecek riskleri almaktasınız.

Kullanım Şartlarında Değişiklikler

İnci Holding istediği herhangi bir zamanda, ilan ya da ihbarda bulunmaksızın blog kullanım şartlarında değişiklik yapabilir. Değişiklikler yukarıdaki kullanım şartlarının yerine geçer. Değişiklik yapıldığında, kullanıcılar yeni kullanım şartlarına tabii olacaktır. Bu nedenle bu sayfayı düzenli olarak ziyaret etmeleri önerilir.

Bölünebilirlik

Bu kullanım şartlarının hükümlerinden herhangi birinin geçersiz ya da uygulanamaz olduğuna karar verilmesi halinde, geçersiz veya uygulanamaz bulunan hüküm, asıl hükmün amacına en yakın, geçerli, uygulanabilir bir hükümle değiştirilecek ve kalan hükümler yürürlükte kalmaya devam edecektir.

Feragat Yasağı

İnci Holding tarafından bu kullanım koşularının herhangi bir bölümünün uygulanmaması, İnci Holding’in bu kullanım koşullarını herhangi bir kişinin geçmiş ya da gelecekteki eylemleri için uygulama hakkından feragat etmesi anlamına gelmez. İnci Holding tarafından herhangi bir herhangi bir kişinin İnci Holding’in eylemlerine güvenmesi, bu kullanım koşullarından feragat edilmesi anlamına gelmez. Sadece İnci Holding’in yetkili bir temsilcisi tarafından imzalanmış, açık ve yazılı bir feragatname yasal olarak geçerlidir.

Adli Yetki

Bu blog İnci Holding tarafından kontrol edilir ve işletilir. Site ve site içeriği ile ilgili her türlü uyuşmazlığın çözümünde Türk Maddi ve Usul Hukuku Kuralları uygulanır ve münhasıran Türk Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.